Behandeling

 

AGE DEFYING FACIAL
Een ontspannen huid verjongende gezichtsbehandeling die de huid doordringt met Medik8’s actieve ingrediënten: vitamine C om te beschermen en regenereren en vitamine A om te stimuleren en te corrigeren. Naast deze belangrijke vitamines, een massage met bindweefsel technieken en een fantastisch masker met verbluffend resultaat.
 
De behandeling duurt 75 minuten en bestaat uit
(huidanalyse, oppervlaktereiniging, superfacial peel, epileren/waxen, massage, skin boost masker, oogverzorging, serum, dag/nachtverzorging en zonbescherming)
 
 
HYDRATION FACIAL
Een complete voedende en comfortabele gezichtsbehandeling om de vitaliteit van de huid te herstellen . Zachte exfoliatie en de serums met hyalyronzuur zorgen ervoor dat de langdurige, aanvullende Medik8-formuleringen diepe hydratatie geven.
 
De behandeling duurt 60 minuten en bestaat uit
(huidanalyse, oppervlaktereiniging, peeling, epileren/waxen, massage, huidverbeteringsmasker, oogverzorging, serum, dag/nachtverzorging en zonbescherming)
 
 
 
PORE REFINING FACIAL
Diep reinigende werkstoffen werken om de poriën van binnenuit te verkleinen, terwijl botanische producten de huid verzachten, kalmeren en verhelderen.
 
De behandeling duurt 60 minuten en bestaat uit:
(huidanalyse, oppervlaktereiniging, superfacial peel, epileren/waxen, massage, huidverbeteringsmasker, oogverzorging, serum, dag/nachtverzorging en zonbescherming)
 
 
 
REDNESS CALMING FACIAL
Een verzachtende behandeling om onmiddellijk een ontstoken, warme, rode, gevoelige en zeer gevoelige huid te kalmeren met behulp van intelligente formuleringen waardoor het herstel van de huid wordt bevorderd.
 
De behandeling duurt 60 minuten en bestaat uit
(huidanalyse, oppervlaktereiniging, superfacial peel, epileren/waxen, massage, huidverbeteringsmasker, oogverzorging, serum, dag/nachtverzorging en zonbescherming)
 
 
RADIANCE FACIAL
Een luxueuze verhelderingsbehandeling om de huid weer zijn gezonde uitstraling terug te geven. Een resultaatgerichte gezichtsbehandeling tegen niet-egale pigmentatie en huidteinten; waardoor de huid er vernieuwd en verhelderd uitziet.
 
De behandeling duurt 75 minuten en bestaat uit:
(huidanalyse, oppervlaktereiniging, superfacial peel, epileren/waxen, massage, huidverbeteringsmasker, oogverzorging, serum, dag/nachtverzorging en zonbescherming